Nieuwe personages in seizoen 7?

Terwijl iedereen nog druk bezig is met het analyseren van de seizoensfinale van seizoen 6, gaan er ook al weer nieuwe geruchten in de rondte over het zevende seizoen van The Walking Dead. Want wie waren nu de vreemdelingen die Morgan en Carol aan het einde van seizoen 6 tegenkwamen?

De geruchten gaan nu dat dit mensen van “The Kingdom” zijn. Een groep overlevenden die geleid worden door Ezekiel die altijd een tijger genaamd Shiva aan zijn zij heeft. Ezekiel is een voormalig dierentuinmedewerker en kent Shiva al sinds ze was geboren. The Kingdom werkt samen met The Hilltop en Ezekiel is een goede vriend van Paul “Jesus” Rovia in de stripboeken. Hij is het dan ook die Rick voorstelt aan Ezekiel, die een enorme hekel heeft aan Negan en zijn Saviors.

Dit gerucht wordt gesterkt door een afbeelding die het officiele Walking Dead Instagram account geplaatst heeft laatst en later aangepast heeft. Het ging om de volgende post:
ezekiel-shiva

Zoals je ziet schrijven ze: Fijne #nationalehuisdierendag. Maak je geen zorgen #WalkingDead tv-serie fans. Jullie zullen volgend seizoen Ezekiel en Shiva ontmoeten. Iets later werd deze post aangepast naar het volgende:

Happy #nationalpetday! Hope you love your pet today as much as Ezekiel loves Shiva 🐅🐅🐅

Een foto die is geplaatst door The Walking Dead (@thewalkingdead) op

Dus nog even afwachten of er twee nieuwe personages in seizoen 7 te zien zullen zijn. Ons lijkt het in ieder geval een leuke toevoeging aan de cast.

 DVD algemeen